Picaz

Van inschrijving tot oplevering

Een nieuwbouw appartement kopen in het appartementencomplex Picaz gaat in een aantal stappen. Hieronder hebben we kort de stappen van inschrijving tot oplevering beschreven zodat jij precies weet wat je in welke fase kan verwachten. En om je een tijdsindicatie te geven hebben we de geschatte planning per stap erbij gezet.

Nieuwbouw Leidsche Rijn Utrecht - Divider - Picaz

Stap 1  In verkoop, schrijf je in als reservekandidaat

Geschatte planning – tot half oktober 2020

De eerste stap van inschrijving tot oplevering is het invullen en retourneren van het inschrijfformulier. Inmiddels is de inschrijving gesloten en kun je je alleen nog aanmelden als reservekandidaat. Door jouw voorkeuren op te geven, maak je alsnog kans op een appartement van jouw voorkeur. Het formulier kun je invullen en versturen aan Brecheisen Makelaars (nieuwbouw@brecheisen.nl) of aan De Keizer Makelaarsgroep (nieuwbouw@dekeizer.nl).

Geschatte planning – laatste week september tot half oktober 2020.

De toewijzing van de woningen aan de geïnteresseerden is voorbehouden aan de ontwikkelaar. Waar mogelijk wordt maximaal rekening gehouden met je eerste keuze. Indien er meerdere kandidaten met een eerste voorkeur op een bepaald bouwnummer zijn, wordt er door de ontwikkelaar toegewezen. Indien je geen bouwnummer krijgt toegewezen wordt je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht en op de reservelijst geplaatst. Indien kandidaten eventueel afzien van één van de door jouw opgegeven bouwnummers, dan wordt je benaderd voor een verkoopgesprek.

Kandidaten die zich melden NA de sluitingsdatum worden behandeld op datum van binnenkomst en vallen buiten de eerste toewijzing. De kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, worden door de makelaar bericht en uitgenodigd voor een verkoopgesprek. Tijdens dit gesprek ontvang je de verdere verkoopstukken inclusief kopersoptielijsten en nemen we het hele project met je door. Tevens bespreken we de periode waarbinnen de aankoopbeslissing genomen dient te worden. Aansluitend aan het verkoopgesprek heb je ook de mogelijkheid om met één van onze hypotheekadviseurs een gesprek te hebben over de financiële kant van het verhaal. Zodoende ben je volledig geïnformeerd en kan je een goede beslissing nemen.

Stap 2 Start gesprekken

Stap 3 Ondertekening

Geschatte planning – half oktober tot half december 2020

Als je besluit verder te gaan met de woning dan gaan wij de koop- en aannemersovereenkomst ondertekenen met elkaar. Deze neem je van te voren uitgebreid door met de makelaar.
Nadat je de aktes getekend hebt ga je in gesprek met de kopersbegeleider van de aannemer en bespreek je welke keuken, badkamer, tegels en eventueel meerwerk je wil.

Geschatte planning – begin december 2020

Als we minimaal 70 % van de appartementen verkocht hebben gaan we starten met de bouw. We verwachten en streven er naar dat begin december te doen.

Stap 4 Start bouw

Stap 5 De bouw

Geschatte planning – eind 2021/begin 2022

De planning voor de bouwtijd is tot eind 2021/begin 2022. Dit is echter wel een prognose, één en ander hangt bijvoorbeeld ook af van de weersomstandigheden. Uiteraard houden we je met nieuwsbrieven op de hoogte in welke fase de bouw zich bevindt.
Voor de oplevering zal je ook een uitnodiging ontvangen voor de eerste VvE- (Vereniging van Eigenaren) vergadering.

Geschatte planning – eerste kwartaal 2022

Voordat jouw appartement definitief opgeleverd wordt, loop jij samen met de kopersbegeleider het appartement door om te kijken of alles naar wens is. Als alles naar wens is, kan je in je nieuwe appartement intrekken om te genieten van buitengewoon wooncomfort in appartementencomplex Picaz.

Stap 6 Oplevering

Woningtype B - Simpático - Pop-up - Appartementen Leidsche Rijn - Picaz Utrecht

Woningtype C - Magnifico - Pop-up - Appartementen Leidsche Rijn - Picaz Utrecht

Woningtype D - Generoso - Pop-up - Appartementen Leidsche Rijn - Picaz Utrecht

Woningtype - Woon-werk - Plattegrond A1 - Appartementen Leidsche Rijn - Picaz Utrecht

Woningtype - Woon-werk - Plattegrond C1 - Appartementen Leidsche Rijn - Picaz Utrecht

Woningtype - Woon-werk - Plattegrond D1 - Appartementen Leidsche Rijn - Picaz Utrecht

Woningtype - Woon-werk - Plattegrond E1 - Appartementen Leidsche Rijn - Picaz Utrecht

Zoekvenster sluiten